İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Çeşme Düğün Fotoğrafları,Dış Mekan Çekimi

Buaralar...

Yeni çekimler,yeni heyecanlar...
Bugünlerde İstanbuldayım.Tam 14 günden beri yazamıyorum,oldukça uzun bir süre geçti aradan.
Döndüğümde gece gündüz demeden; Madrid,Santiago,Segovia,Valencia,Toledo,El Escorial,Atlas Okyanusunun kucağında Cies adalarında geçen arka sokak keşifleri için yaptığımız İspanya  gezisi,daha sonra İstanbul'dan Evlilik Hikayeleriyle burada olacağım.
Şimdilik O'Grove'nin özgür ve mutlu martılarının kanatlarıyla selamlar gönderiyorum.Pek yakında görüşmek üzere...



Sırada 2011 Litvanya Avrupa Şampiyonası

Dünya ikinciliği ve  beraberinde gelen gümüş madalya.Teşekkürler 12 Dev Adam sizlerle gurur duyuyoruz.



Hiç durmadan yola devam...

        Sırada 2011 Litvanya Avrupa Şampiyonası....

                                                                  Kaynak:Haberturk,Ntv Spor

Türkiye Amerika 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Final Karşılaşması-Geriye Sayım Başladı

Geri sayıma son 2 saat...
Sırbistan-Türkiye Karşılaşması ;kıran kırana geçen 40 dakika...






                                                            Kerem'in turnikesi,

Semih Erden'in son 5 sanise içerisinde maçın yönünü değiştirecek potamıza girmek üzere olan topa  yaptığı bloğu
                                            Ve Nirvanaya çıktığımız anların başlangıcı :)
      



 Kaynak :Turkiye Basketbol Federasyonu, Haberturk,Ntv Spor

12 Dev Adam 2010 Dünya Şampiyonluğu Yolunda Uçar Adımlarla

 
                                      Uuuuu Aaaaa Devvvv Adammm
                                      Onikiii Dev Adammm
                                      Uuuuu Aaaaa Devvvv Adammm
                                      Heyyy Heyy Heyyy Heyyy Heyyyyy  :)))
Sevinçten öte bir şey 12 dev adamin bize yaşattıkları.Adeta tüm milleti tek bir vucut hisettiren ve tek bir hedefe kilitleyen.Önce Rusya ve Fransanın da içerisinde yer aldığı gruptan birincilikle çıkmak, ardından Slovenleri 27 sayılık bir farkla yenerek yarı finale kalmak.İnsanı yazarken bile bir daha heyecanlandıran sonuçlar elde ediyoruz.Türk Basketbolunun, tarihe adını altın harflerle yazdırmış onca ekol arasından çıkıp buraya kadar gelebilmesi; oyun anlayışlarıyla birlikte takımın bize bu heyecanı yaşatmaları, onların en güzel övgüleri almasını hak ettiriyor.

Ama eminiz ki basketbolu tek bir, beden tek bir ruh olarak oynayan millilerimiz bize kupa kaldırma şerefini de yaşatacaklar.Şimdiden sokaklara çıkmak için, Türkiye formalarımızı Stuttgart'ta nereden alabiliriz diye düşünmeye başladık bile :)

Yüreklerimiz ve dualarımız sizinle.Slovenya maçı sonrası ekranlarda izlediğimiz mutluluktan boyut değiştiren Hidayet'in coşkusuyla cumartesi oynayacağımız Sırbistan maçını bekliyoruz.


Fotograflar :Türkiye Basketbol Federasyonu,Cnn Türk

Vikinglerin Başkenti Bergen

Avrupa tarihinde 8 ve 11 yüzyıllar arasında,bulundukları döneme isimlerini veren Vikingler'in bir zamanlar başkent olarak yaşadıkları Bergen'deyiz. 400.000 aşmayan nufusu, tarihi ve doğası ile şirin bir şehir burası.



İskele caddesinden başlayıp, liman boyunca yapılan motorlu tren turu görsel olarak şehre farklı bir hava katsada, vikinglerden kalma dik çatılı evler arasında, deniz şeridini yürüyerek keşfetmek çok daha keyifli geliyor bize.

Haftanın 7 günü boyunca açık olan hediyelik eşya ve balık pazarı mutlaka görülmesi gereken yerlerden.90'lı yıllarda Türkiyede de çocukların ellerinden düşürmediği Trollerin her cinsini bu pazarda bulmak mümkün.

Deniz ürünlerini sevenler için bu pazar, tam bir kendinden geçme noktası.Köpek balığından ahtapota farklı türden bir çok balık çeşidinin bulunduğu açık balık pazarında yılan balıkları revaçta olan türler arasında.


yurt dışı gezileri,avrupa gezileri,norveç gezileri,norveç bergen ne yapılır ,ne yenir,nereye gidilir,norveç balığı,somon,morino,norveç balık pazarı,norveç vikingler dönemi,avrupa vikingler çağı,coğrafya,tarih bilgisi,bergen şehri,yapılacaklar listesi,gezilecek yerler listesi,görülecek yerler listesi,atractions,norveç neyi ile meşhurdur,gezelim görelim,gezi günlüğü,fotogaf gunlugu,fotoğraf günlüğü,

Jotunheimen National Park

Dağların zirvelerinde eriyen karlardan su içip, bulutlara dokunmanın zevkine vardıktan sonra; Jotunheimen'ın eteklerinde yer alan Ulusal doğal parka gidiyoruz.

Heidi'nin ülkesinden ne kadar uzakta olsakta, kendimi en az onun kadar masal kahramını hisediyorum .Hayat okadar durağan ve  sessiz işliyorki burada, fizik kurallarının geçmediği bir yerdeyiz sanki; zaman akmıyor...
Çevreye dikkatlice baktığımızda, birbirimize hepimiz aynı soruyu soruyoruz:
Neden hiç kuş görmüyoruz, neden hayvan sesi yok etrafta...


Adeta mevsimlerin hükmünü sürmediği, dünyanın dönmediği, güneşin hep aynı bulutun arkasına saklandığı, yaprakların hep aynı dal ile eş olduğu, evrenin yaratılışından sonra tek bir farklılığa rastlanmayan yerdeyiz.
Duyduğumuz tek şey su sesi...
Tepelerin ardından, dağların arkasından çağlayan şelalelerin, yolunu bulmaya çalışan yemyeşik ırmakların sesi...


İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Dış Mekan Fotoğraf Çekimi,Wedding Photographer