İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Çeşme Düğün Fotoğrafları,Dış Mekan Çekimi

Kitap Çekiliş Sonucu

Peritozu sayfasından duyurduğum, Manolya Karayel Photography takipçileri arasında  şanslı bir kişiye gönderilecek kitap çekilişin sonucu random.org aracılığı ile ayın on altısında gerçekleştirilmesine rağmen; yaz döneminin getirmiş olduğu çekim yoğunluğu ve koşturmacası nedeniyle duyuru kayıdımı henüz sizlerle paylaşabiliyorum. Hediye çekilişine katılan, güzel mail ve mesajları ile siteyi şenlendiren tüm takipçilerime teşekkürler :)


Gelelim şanslı Peritozu ve Manolya Karayel Photography' nin şanslı okuyucusuna. Yedinci sıradan listeye kayıt yapan Miss Ebruli isimli blog yazarı oluyor "Mutlu ve Başarılı Evlilikler için Taktikler"kitabının sahibi. Tüm katılımcılara kucak dolusu sevgiler, kısa bir süre sonra birbirinden güzel süprizlerde görüşmek üzere.

Hotpoint Fotoğraf Yarışması ve Jüri Üyeliğim

Yeni bir fotoğraf yarışması haberim olacak bugün sizlere.
New York'ta geçirilecek bir haftalık tatil ve McCurry'nin kendi stüdyosunda  özel bir fotograf çekimininde dahil olduğu bir ödül var işin ucunda hemde :)  Türkiye ayağında  dört fotoğraf blogcusu arkadaşımla birlikte, jüride yer alacağız.

Aslında bu teklif geldiğinde, ilk yaptığım şey havalara zıplamak olmuştu; Steve McCurry' nin de jüri başkanı olarak katıldığı  bir projenin içinde yer alacağımı duyduğum için. Ama sonradan jüri değilde yarışmacı olarak katılındığında kazanılacak hediyeyi gözümde canlandırdığımda, acaba yarışmacı mı olsam diye aklımdan geçirmedim dersem de yalan olur :) Nitekim gelen böylesine güzel bir teklifi tabiki geri çevirmedim ve jüri üyeliğini kabul ettim.


Şimdi gelelim yarışmanın detaylarına. Hotpoint firmasının düzenlemiş olduğu "Family Portraits" isimli yarışma, aile kavramını en iyi anlatan, insanlar arasındaki bağı en güzel gösteren, eşsiz ve unutulmaz anların yakalandığı fotoğraflar arıyor.
Türkiye'deki ailelerin, aile kavramı onlar için ne ifade ediyorsa, bunu fotoğraf yoluyla anlatmalarını isteyen bu yarışmaya katılmak oldukça basit.
 
  • Aileler, fotoğraflarını Hotpoint'in Sitesi'nde http://family.hotpoint.eu/ yayınlayacaklar.
  •  Fotoğraflar siteye giriş yapan kullanıcılar tarafindan oylanacak.
  • En fazla oy toplayan ilk 100 fotoğraf, Steve McCurry başkanlığındaki bir jüri tarafindan değerlendirilecek ve kazananı belirleyecek.
  • Kazanan aile, Steve McCurry'nin kendi stüdyosunda  özel bir fotograf çekimi ve unutulmaz  bir hafta geçirmek için New York'a gidecek.  
 




Bebek Fotoğrafları



Yeni doğmuş bebekler kategorisindeki güzellerimin arasına Lia adında bir prenses katıldı. Henüz kendisi 10 günlük ama şimdiden emin adımlarla güzel bir kız olma yolunda ilerliyor. Yaptığım çekimlerin hiçbirinin bana yaşattığı manevi tatmini bir diğerinden ayıramam. Her bebek farklı bir aile, farklı bir hayat demek… Ne kadar farklı hayat o kadar renk aslında… Bambaşka duygular , fotoğrafını çektiğim her bebek  için ''Ne kadar şanslıyım, dünyanın en güzel bebeğini ellerimde tutuyorum'' hissi kaplar içimi.



bebek fotoğrafları fotoğrafçısı fotograf

Dünyalar güzeli Lia bebeğe, annesi Stefanie ve babası Falk  ile sağlıklı bir ömür diliyorum.



İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Dış Mekan Fotoğraf Çekimi,Wedding Photographer