İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Çeşme Düğün Fotoğrafları,Dış Mekan Çekimi

Masalsı Düğünlerden Kareler


Eskiye olan özlemi, dantelli gelinliklerden, gelin arabasına kadar  çok fazla detayda rastlıyoruz aslında . Tasarım ve  dekorasyonlara kattığı renk nedeniyle her zaman çok beğendim bir tarz olmuştur Vintage. Sizce de eskiye özlem duyan bu stil, düğün fotoğraflarına kattığı sıradışılıkla, fotoğrafa bakan kişiyi masal dünyasına götürmüyor mu ? Shannon Walker tarafından hikayelenen bu düğün, dış mekan çekimleri kategorisinde oldukça başarılı fotoğraflar arasında yer alıyor.

düğün




gelin fotoğrafları



Düğün fotoğraflarında farklılık arıyorsanız, biraz cesaretli olmanızda her zaman fayda var ! Düğününüzün dekorunda vintage tasarımlar kullanmanın yanında, günü tamamen tarzınızı yansıtacak  ayrıntılarla  tamamlamalısınız. Düğün karelerinizin o günü hatırlatacak geriye kalan en önemli şey olduğunu düşünürsek, stilinizi fotoğraf çekiminize de yansıtmak, ileride albümünüze bakarken sizi en mutlu  edecek şey olacaktır.







6 yorum:

  1. Nefis kareler :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. demete katılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. thank for your visit and your coment ... beautiful place Andalucia for to make a reportage... the light of Andalucia is special

    un saludo

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Elinize emeğinize sağlık çok güzel paylaşımlar.
    düğün davet ve diğer organizasyonlarınız için bize Düğün Salonu linkinden ulaşabilirsiniz
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. gerçekten hepsi birbirinden güzel,tek kelimeyle harika diyebilirim...

    YanıtlaSil

İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Dış Mekan Fotoğraf Çekimi,Wedding Photographer