İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Çeşme Düğün Fotoğrafları,Dış Mekan Çekimi

Rüzgarın Fransadan Estiği Bir Almanya Şehri


Fransa sınırına çok yakın bir Almanya şehri olan Freiburg renkli dükkanları, tertemiz sokakları ile çok şirin bir Avrupa kenti. Caddelerinde yürürken  1900' lü yılların başında hisini veren romantik Freiburg' ta çektiğimiz fotoğrafların tamamını paylaşmak istiyorum, fakat o kadar fazla var ki önce oturup güzel bir eleme yapmak lazım. Nedense bu eleme işi hep çok zor gelmiştir bana. Seçilmek üzere kenarda bekleyen ama bir türlü yayınlamak için fırsat bulunamayan fazla sayıda fotoğraf var aslında. Bu fotoğraflarında onların  arasına girip, beklemelerinden korktuğumdan, fırsat  elime geçmişken hemen paylaşmak istedim.


Bu yazıyı yazarkende aklıma uzun süredir fotoğraf çeken fakat blog alemine yeni giriş yapan benim gibi her kapıda farklı hikayeler arayan, onları fotoğraflamaktan zevk alan sevgili arkadaşım Butterfly geldi, bu kaydım ona gitsin :) Sayfasını merak edenler ise buraya bakabilirler.

Almanyanın tarihi Freiburg kentine ait fotoğraflar çok yakında burada olacak. Şimdilik bu nostaljik dükkanla giriş yapmış olalım bu güzel şehre. Devamı söz verdiğim üzere pek yakında...

9 yorum:

  1. beni inanilmaz mutlu ettin bu cümlen ile :)) uzun zamandir BLogumu ihmal etmistim beni yeniden heveslendirdin en kisa zamanda yeni bir yazi ile araniza girecegim :D

    Bu arada bir cekim icin gelmistim freiburga malesef gezmeden döndüm :( ama cok hos ve cok güzel bir sehirdi gördüklerimden yola cikarsak. Ayni sekilde Wiesbadende öyle :) sizin o taraflar bizim bu taraflardan cok daha güzel :)

    YanıtlaSil
  2. ben cok merak ediyorum.. =)

    YanıtlaSil
  3. almanya ya her gııtıgımde oyle ozenıyorum kı ....doyamıyorum malesef...temızlıgınden ınsana verdıgı degere duzene magazalara ınsanların kıbarlıgına...anlatmakla bıtmez..tarıhlerıne sımsıkı sarılmalarına , doğayı korumlarına..of of

    YanıtlaSil
  4. O zaman şimdi daha da mutlu oldum Eminchen, hevesin bir kat daha artsın eminim blog aleminden de seni takip etmek isteyecek çok fazla kişi olacak. Bol kayıtlı, rengarenk bir sene olsun bu yıl bloglarımız içinde :)

    YanıtlaSil
  5. want more fashion, ♥ Ç!lekl! ♥ , guzelgul çok teşekkürler :) söz verdiğim üzere sehrin devamı pek yakında burada olacak.

    YanıtlaSil
  6. Kokosss kelebek, sokaklarında yürürken buraların, özellikle güney almanyanın caddeleri insanı adeta büyülüyor çok haklısın:)

    YanıtlaSil
  7. Super bi fikir :) Bayildim!

    YanıtlaSil

İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Dış Mekan Fotoğraf Çekimi,Wedding Photographer