İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Çeşme Düğün Fotoğrafları,Dış Mekan Çekimi

Düğün Albümü

Çalışmayı en çok sevdiğim albümlerden biri… Beyaz deri üzerine ful fotoğraf kaplı inci albümüm…Albümsüz fotoğraf çekim paketi her ne kadar sunduğum alternatiflerin arasında yer alıyor olsada; genelde çiftlerden yoğun şekilde albüm talebi ile karşılaşıyorum.

stuttgart, istanbul, izmir


Aslında çekimlerden öncede tanışmak benim için olmazsa olmazlar arasında. Kahve içip sohbet etmek ve sizi yakından tanımak doğal çekimlerin en sır faktörü. Hem bu sırada aklınızdaki soruları çok daha detaylı soruyor, hemde merak ettiğiniz albüm çalışmalarını detayları ile gösteriyorum. Ama malesef farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen teklifler için bu pek de mümkün olmuyor. 

İsviçre' den eylül ayı için şimdiden düğün hikaye çekimi için anlaştığımız Yasemin bu bahsin en canlı örneği :) O nedenle bir kaç albüm örneği hazırladım merak edenler için.





Açık tonlar ve modern görünümlü dizaynları kullanamayı daha çok tercih etsemde,bambaşka türlü zevkler içinde değişik seçenekde hazırlıyorum aslında.
Derseniz ki ben gösterişli şeyler severim; yok mudur hem şık hem daha şıkırtılı, taşlı
örnekler. O zaman info@manolyakarayel. com' a yazın! Örnekleri mailinize göndereyim.
Mutluluk hikayenize ortak olmak dileği ile...

  

14 yorum:

  1. yeniden evlenemem tabiki ! ama 20. yildonumumuz icin ozel bir davet verecegiz.. (birlikteligimizden saymaya baslayarak) o nedenle 6 yil sonra ayni damatlik ve gelinligimi giyerek verecegimiz davet oncesi mutlaka bir album yapiyoruzzz... :))

    YanıtlaSil
  2. Bende kiskandim,ben evlenirken yoktu boyle seyler :))

    YanıtlaSil
  3. Evlenmiş olanlarda geç kalmış sayılmazlar, benim okuyucularım çok tatlılardır, kendilerine bakmayı çok severler. Ben onlara ilk günki gibi gelinliklerini yaniden giydiririm kendi ellerimle hiç merak etme Newyorktan :)

    YanıtlaSil
  4. Lulus Life ne güzel bir fikir, heyecanınız daim olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Tubacim keöke erkenden yazsaydım, ayın sekizinde başka randevum olmasa seve seve hiç düşünmeden yardımcı olmak isterdim sana.. Ama eminim hersey harika olacak o gün senin içinde :)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzeller.Hem şık hem sade.Böyle bir albüm hayallerimi süslüyor,bakalım nasip kısmet olursa benim de olur belki : )

    YanıtlaSil
  7. yeniden giyinmek istedim gelinligimi....cok begendim ben de istedim simdi....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaza Ankara bir çekimim olacak. Sanada o arada giydiririz gelinliği Çilekli :)

      Sil
  8. çok güzel. evlenirsem birgün, aklımdasın :)

    YanıtlaSil
  9. Böyle bir albümün fiyatı ne kadar acaba.?:) gerçekten çok güzel..

    YanıtlaSil

İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Dış Mekan Fotoğraf Çekimi,Wedding Photographer